Hirdetés

Így száműzné az álmatlanságod egy viselhető kütyü



|

Az álmatlanságot szeretnék gyógyítani a 2Breathe nevű viselhető eszközzel.

Hirdetés

A Sleep Health Foundation szerint minden harmadik ember szenved álmatlanságtól. Értelemszerűen erre már középtávon sem jelent megoldást a kávé és az altató. 

Hirdetés

A gondok megoldásában egy cég (a Resperate) a 2Breathe nevű viselhető eszközzel segítene. Ennek hála hatékony légzésgyakorlatokat sajátíthatunk el, a gyakorlásban pedig mobilos app is segít. Végeredményben hamarabb alhatunk el, az alvás pedig tovább tart. 

Az eszköz a fejlesztők szerint az alvás előtti feszültség csökkentésével javít a helyzeten. A Resperate szerint ez okozza a gondokat azoknál, akik nehezen alszanak el vagy gyakran felébrednek éjszaka. Mi felel az elalvás előtti feszültségért? A vállalat szerint a napi stressz, a csapongó gondolatok, illetve a szimpatikus idegrendszer túlzott működése. Az eredmény pedig egy rossz ciklus és az álmatlanság, ami még több stresszhez vezet. 

A 2Breathe a normál légzésminta elsajátításában segít, testre szabottan. Elvileg percek alatt sikerülhet csökkenteni vele a neurális aktivitást, vagyis ellazítani az elmét és a testet. A siker persze a saját akaratunkon, elszántságunkon és belső munkánkon is múlik, de azért a 180 dolláros 2Breathe napi 10 perces használata mindenképp segíthet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.