Hirdetés

Így szerezd meg a Google új, ingyenes fájlkezelőjét



|

Android rendszerre fejlesztette az új Files Go fájlkezelőt a Google, de a Play Áruházból még nem tölthető le.

Hirdetés

Kisebb meglepetésre, de a Google végre előállt egy saját, ingyenes fájlkezelővel, amit Android rendszerekre tervezett. Ez egy rövid ideig elérhető volt a Play Áruházban is, aztán gyorsan törölte az óriás. Szerencsére azért hozzá lehet még jutni, így bárki kipróbálhatja. 

Hirdetés

Androidra régóta léteznek már fájlkezelők, általában majdnem minden készüléken van is ilyen gyárilag. A Play Áruház is tele van ezekkel, de a jelek szerint a Google elérkezettnek látta az időt, hogy egy saját megoldást kínáljon. 

A Files Go nevű app hivatalosan még nem jelent meg, sőt, korai bétában van. Az APK fájl azonban letölthető számos online forrásból, például az APKMirror oldaláról

A Files Go felhasználóbarát, kártyaalapú kezelőfelülettel rendelkezik, és képes automatikusan felkutatni a többször meglévő appokat, a nagy fájlokat, illetve további tippeket is ad a tárhely felszabadításához. 

Android 5.0-tól fölfelé bármilyen készüléken futtatható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.