Hirdetés

Így szerezheted vissza szoftvereid elveszett aktiválókulcsát



|

Nagy kincs a licenckulcs, elvesztése akár anyagi kárral is járhat. A XenArmor All-In-One Key Finder Próval egy kattintás csupán az összes kulcs biztonságba helyezése.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként bármikor megtörténhet veled az a kellemetlen PC-s katasztrófa, hogy operációs rendszered visszaállíthatatlanul elromlik, vagy akár egy-egy hardverkomponensed tönkremegy, és a Windowst újra kell telepítened a megjavított, kicserélt gépeden. Ilyenkor remélhetőleg nem vesznek el adataid, fontos dokumentumaid, a sok megvásárolt és feltelepített programodat azonban ismételten be kell szerezned, majd aktiválnod egyedi kulcsaikkal. Sokan ekkor szembesülnek a ténnyel, hogy ezeket elkeverték.

Nincs többé titkos kulcs

A XenArmor tökéletes megoldást kínál az ilyen vészhelyzetekre komplex, All-In-One Key Finder Pro szoftverével. A legújabb, 2020-as verzió több ezer felhasználói szoftverből és játékból képes pillanatok alatt kinyerni a licenckulcsot, beleértve a Windowst (XP-től felfelé mindet), az Office-t, az Adobe szoftvereit és még sorolhatnánk. A lista rendkívül hosszú, és ami nagyon jó hír, hogy folyamatosan bővül, illetve a fejlesztők a nagyobb programok frissítéseit is követik, és ha kell, módosítják saját kulcskinyerő-algoritmusukat.

Hirdetés

Az alkalmazás telepítését követően a licenckulcsok felkutatása meglepően gyorsan lefut, a végtelenül egyszerű, funkcionális kezelőfelületen pedig máris megjelennek a felismert programok nevei mellett a kinyert licenckulcsok. Amelyik termékkel szerencséd van, annak a verziószámát és a pontos azonosítóját is megkapod, de természetesen a legfontosabb mégiscsak a licenckulcs. Az elkészült riportot normál HTML-fájlként tudod exportálni, amit érdemes biztonságos helyen, akár titkosítva eltárolni, hogy baj esetén ne okozzon gondot az alkalmazások újratelepítése.

Speciális segítség

A XenArmor szoftvere a végfelhasználók számára is hasznos, ám könnyen belátható, hogy elég egyszer-kétszer futtatni, majd az elkészült jelentést megőrizni. Rendszergazdáknak azonban hatalmas segítséget jelent ez a program, mégpedig a Prónál nagyobb Enterprise vagy Unlimited változata. Ezek egyrészt még több szoftvert ismernek, másrészt nem csupán a lokális PC-ről, hanem akár távoli gépről is képesek begyűjteni a kulcsokat, sőt külső, például USB-n csatlakoztatott HDD-t, SSD-t is kezelnek.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.