Hirdetés

Így tekerj bele a YouTube-videókba mobilon



|

A dupla érintéssel használható keresés funkciót testre is szabhatjuk a YouTube appon belül.

Hirdetés

Az Android és iOS mobil operációs rendszert használó okostelefonokra letölthető YouTube app sok ügyes trükkel rendelkezik. Többek között lehetővé teszi azt, hogy a videókon belül előre és hátra tekerjünk az ablak meghatározott részének dupla megérintésével. 

Hirdetés

Ez egy nagyon hasznos funkció, amely megkönnyíti a navigációt a videókon belül - ennek köszönhetően nem kell az apró sávot piszkálni alul, hanem kiaknázhatjuk az érintőkijelző nyújtotta előnyöket. 

Alapból azonban a YouTube app 10 másodperccel tekeri előre vagy vissza a tartalmakat, ami nem biztos, hogy mindenki számára optimális. Általában megfelelő ez az érték, hiszen nem túl kevés, de nem is túl sok. Akinek nem tetszik, az szerencsére gyorsan és könnyen testre szabhatja. 

Ehhez első lépésben természetesen a YouTube appot kell megnyitnunk az okostelefonunkon. A változtatások beállításához vegyük célba a kijelző jobb felső sarkában megjelenő profilképünket, és érintsük is azt meg. 

Ezután nyomjunk rá a beállításokra. Az iOS rendszeren vegyük célba a [Koppints duplán a kereséshez] sort, az androidos mobilokon pedig érintsük meg az [Általános] menüt, és azon belül keressük meg a funkciót. 

Ennek megérintése után már szabadon kiválaszthatjuk, hogy mennyivel tekerjen előre vagy vissza a videókban az app. Az 5 másodperces lehetőség a rövid anyagokhoz, az 1 perces beállítás a hosszabb videókhoz optimális. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.