Hirdetés

Így telepítsd újra a Windows 10-et egyetlen kattintással



|

A személyes adatok elvesztése nélkül, egyetlen kattintással is kezdeményezheted a Windows 10 újratelepítését.

Hirdetés

Manapság a Windows újratelepítése sokkal egyszerűbb feladat, mint régen. A Windows 10-ben a Microsoft már rengeteg opciót kínál a tiszta kezdéshez. 

Hirdetés

A Creators Update-ben például érkezett egy olyan új lehetőség a Windows 10 újratelepítésére, amely újból installálja a rendszert, de közben megtartja a személyes adatokat és beállításokat. 

Ha szeretnéd így újratelepíteni a PC-d operációs rendszerét, akkor vedd célba a Gépházat, majd a [Frissítés és biztonság > Helyreállítás] menüpontot. Ezután keresd meg az alul látható, [További helyreállítási lehetőségek] részt. Látsz majd egy hivatkozást, amely így szól: [Ismerje meg, hogyan telepítheti teljesen újra a Windowst]. Kattints rá, majd a felugró ablakban fogadd el a figyelmeztetést, és válts át a Windows Defenderre. 

Ezután a folyamatról tudhatsz meg többet: a Windows elmagyarázza, hogy a folyamat újratelepíti és frissíti a rendszert, de megtartja a személyes adatokat és egyes Windows-beállításokat. A legtöbb appot azonban törli, így az Office-t, a végpontvédelmet és a bloatware-t is. 

Ha szeretnéd végrehajtani ezt a telepítést, akkor előtte mindenképp írd fel a jelszavaidat és a licenckulcsaidat (ezek kigyűjtéséhez ideális megoldás például a LicenseCrawler), ezekre szükséged lesz a szoftveres ismételt aktiválásakor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.