Hirdetés

Így teszi könnyebbé emlékeink megosztását a Google Fotók új funkciója



|

Az újdonságnak köszönhetően nem kell egyenként megosztani a fényképeket.

Hirdetés

A Google Fotók alkalmazásban is lehetőségünk van különböző emlékek megtekintésére, ami remek lehetőség lehet, ha valaki régebbi fotókkal szeretne nosztalgiázni egy picit. Ezeket az anyagokat nyilván meg is oszthatjuk másokkal, ami sajnos elég időigényes folyamat lehet, ha nem csak egyetlen emléket, hanem esetleg egy tucatot szeretnénk így közzétenni, de egy friss funkció egészen praktikussá tette ezt a folyamatot.

Hirdetés

Egyes felhasználók arra lettek figyelmesek, hogy a Google Fotók néha úgy teszi könnyebbé az emlékek megosztását, hogy automatikusan kollázst generál a hasonló anyagokból, és így végül nem kell egyenként babrálnunk a fényképekkel. Úgy tűnik, hogy ez a lehetőség egyelőre csak az olyan emlékek estében elérhető, amelyek egyetlen vagy két konkrét személyre fókuszálnak.

Az új funkció előhívásához elvileg elég csak szimplán végigmenni az emlékeken, majd a végén meg is kapjuk az egyszerűen megosztható kollázst.

Ti találkoztatok már ezzel az újdonsággal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.