Hirdetés

Így teszteli a Galaxy Fold kijelzőjét a Samsung



|

Minimum 200 000 hajtogatást bírnak a zsanérok és a kijelző, nagyon alapos teszteket végez a Samsung.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold talán elhozza a mobilpiacon a következő korszakot, talán nem. Ennek ellenére igen figyelemreméltó eszköz, a Samsung pedig úgy gondolja, hogy hosszú távon sem lesz gond a készülék strapabíróságával. 

Hirdetés

Erről több alapos teszt során győződtek meg. Az egyik egy 7 napos stresszteszt volt, amelyben a zsanérok és a hajlékony kijelző minőségét és tartósságát vizsgálták. A konkrét, Folding Test nevű vizsgálat során speciális gépek segítségével zárták be és hajtották össze a Galaxy Foldot, megállás nélküli ismétlésekkel. 

A Samsung a tesztek során megbizonyosodott róla, hogy gond nélkül elviselnek az alkatrészek legalább 200 000 nyitást és zárást. A cég szerint ez napi átlag 100 ilyen művelettel 5 éves gondmentes használatot tesz lehetővé. 

Természetesen a Samsung nem tette közzé a teljes hosszúságú videót a tesztről, de egy 34 másodperces betekintés során mindenki megnézhette, hogyan is zajlott a teszt. Mivel középen nincs gyűrődés, ezért az első vásárlók bizakodva készülnek az április 26-án kezdődő előrendelésekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.