Hirdetés

Így tiltsd le a Facebook Messenger chat-fejeit



|

Facebook Messengert használsz az androidos okostelefonodon, és zavarnak az állandóan felugró chates buborékok? Szerencsére letilthatóak.

Hirdetés

A Facebook még 2013-ban mutatta be az úgynevezett chat-fejeket, amelyek gyors megoldást jelentenek (elméletileg) a kapcsolattartásra mobilon, út közben. Ezeket egy ideje már a Facebook Messenger appba is integrálták, ezért a legtöbben valószínűleg találkoztak már velük. 

Hirdetés

Amikor telepíted a Facebook Messenger üzenetküldőt az androidos okostelefonodra, akkor a chat-fejek alapból engedélyezve vannak. Mivel nem mindenki szereti ezeket a kissé zavaró, felugró elemeket, ezért van rá esély, hogy te is szívesen megszabadulnál tőlük. 

Bár a buborékokat a megjelenésük után sem nehéz eltüntetni (a megérintésük után nyomva kell tartani, majd az X-re húzni a képernyő alján), egy idő után zavaróak lehetnek. Amikor új választ kapsz, valaki új beszélgetést indít, a chat-fejek újból felbukkannak. Ráadásul nem csak a főképernyőn, hanem bármilyen appban vagy játékban megjelennek. 

Ha szeretnéd letiltani a chat-fejeket, először nyisd meg a Facebook Messenger appot. Ezután érintsd meg a felső sarokban lévő apró profilképedet. Ezután egy lefelé görgető menüt látsz, amiben görgess le egészen a [Chat-fejek] sorig. Nyomj rá a mellette látható kapcsolóra, hogy az szürkévé változzon. Ezzel kikapcsoltad a funkciót - később pedig bármikor aktiválhatod. 

Ha esetleg a Facebook Messenger Lite-ot használnod, akkor nem kell ilyesmi miatt aggódnod, abból a verzióból ugyanis eleve hiányoznak a Chat-fejek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.