Hirdetés

Így törölheted villámgyorsan a régi bejegyzéseidet a Facebookról



|

Cikivé, vagy okafogyottá váltak a régebbi posztjaid? Egy praktikus menüpontnak köszönhetően akár az évekkel korábban megosztott tartalmakat is eltávolíthatod, akár tömegesen is.

Hirdetés

A Facebookon a legtöbb felhasználó került már olyan helyzetbe, hogy valamiért, de úgy döntött, töröl egy-egy korábban megosztott bejegyzést az idővonaláról. Ez indokolt lehet például munkahely vagy életmódbeli szemléletváltáskor, de számos más ok is állhat még a háttérben egy kapcsolat végétől az egyszerű felnövésig. A "Facebook-történelmünk" gatyába rázása szerencsére könnyebb, mint elsőre gondolnád.

Hirdetés

Egy-egy nemrég közzé tett bejegyzést törölni könnyű dolog, de a teljes hírfolyamot átnézni már annál időigényesebb, főleg, ha valaki rendszeresen oszt meg újabb és újabb tartalmakat. Ilyen esetekben jöhet jól a Facebook mobilos verziójában megjelent menüpont, ami nem új, de továbbra sem ismerik túl sokan. Ennek segítségével egyszerre több bejegyzés is törölhető. 

A hamburgermenü gombját megnyomva a profilképre kell kattintani, majd lentebb görgetve a [Bejegyzések] résznél a [Bejegyzések kezelése] linkre kell egy izmosat bökni. Az új ablakban minden korábbi bejegyzés megjelenik, a kis négyzetekre nyomva bejelölhető, melyeket szeretnénk törölni vagy elrejteni. A képernyő jobb oldalán lévő menüben pedig az is megadható, hogy mely időszakban közzétett bejegyzéseket törölnénk - így akár évekkel korábbi tartalmakat is gyorsan el lehet tüntetni egyszerre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.