Hirdetés

Így törölheted villámgyorsan a régi bejegyzéseidet a Facebookról

|

Cikivé, vagy okafogyottá váltak a régebbi posztjaid? Egy praktikus menüpontnak köszönhetően akár az évekkel korábban megosztott tartalmakat is eltávolíthatod, akár tömegesen is.

Hirdetés

A Facebookon a legtöbb felhasználó került már olyan helyzetbe, hogy valamiért, de úgy döntött, töröl egy-egy korábban megosztott bejegyzést az idővonaláról. Ez indokolt lehet például munkahely vagy életmódbeli szemléletváltáskor, de számos más ok is állhat még a háttérben egy kapcsolat végétől az egyszerű felnövésig. A "Facebook-történelmünk" gatyába rázása szerencsére könnyebb, mint elsőre gondolnád.

Hirdetés

Egy-egy nemrég közzé tett bejegyzést törölni könnyű dolog, de a teljes hírfolyamot átnézni már annál időigényesebb, főleg, ha valaki rendszeresen oszt meg újabb és újabb tartalmakat. Ilyen esetekben jöhet jól a Facebook mobilos verziójában megjelent menüpont, ami nem új, de továbbra sem ismerik túl sokan. Ennek segítségével egyszerre több bejegyzés is törölhető. 

A hamburgermenü gombját megnyomva a profilképre kell kattintani, majd lentebb görgetve a [Bejegyzések] résznél a [Bejegyzések kezelése] linkre kell egy izmosat bökni. Az új ablakban minden korábbi bejegyzés megjelenik, a kis négyzetekre nyomva bejelölhető, melyeket szeretnénk törölni vagy elrejteni. A képernyő jobb oldalán lévő menüben pedig az is megadható, hogy mely időszakban közzétett bejegyzéseket törölnénk - így akár évekkel korábbi tartalmakat is gyorsan el lehet tüntetni egyszerre.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.