Hirdetés

Így tudhatod meg, ha becsődölt a CTRL+C



|

A ClipboardNotifier egy olyan segédprogram, amely szól nekünk, ha valami baj van a vágólapra másolással.

Hirdetés

Minden Windows-felhasználónak érdemes ismernie a Ctrl + C billentyűkombinációt. Ez a gyorsgomb teszi lehetővé, hogy bármit a vágólapra másoljunk egy könnyed mozdulattal. Ennek köszönhetően a különböző alkalmazások között gyerekjáték mozgatni a szöveges elemeket és a képeket. 

Hirdetés

Van azonban olyan, hogy a billentyűkombináció egyszerűen nem működik. Amikor pedig így történik, az eléggé dühítő lehet - főleg, ha a böngészőben fáradtságos munka árán jelöltünk ki egy halom szöveget. 

Szerencsére van rá megoldás, hogy mindig értesüljünk a sikeres másolásról. A ClipboardNotifier egy olyan hasznos segédprogram, amelynek segítségével tudjuk majd, ha a vágólapra másolásunk sikeres volt. 

Az ingyen letölthető és használható program a GitHubon keresztül érhető el, csak Windows operációs rendszerekre. A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű: töltsük le a ZIP fájlt, majd a gépen csomagoljuk ki. A kapott mappában lesz egy EXE fájl, ezt kell elindítanunk a program futtatásához. 

A futtatás után az app ikonja a tálca értesítési területén lesz látható. Bármikor nyomjuk majd meg a Ctrl + C billentyűkombinációt, az alkalmazás ikonja felugrik majd a kijelző alsó területére. Ha meguntuk a program szolgálatait, az ikonján jobb egérgombot nyomva bármikor bezárhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.