Hirdetés

Így tudsz lelépni könnyedén egy halálosan unalmas Zoom-meetingről



|

A Zoom Escaper oldal megváltás lehet azok számára, akik nem tudják, hogyan szabaduljanak egy szörnyű Zoom-hívásból.

Hirdetés

Az utóbbi egy évben a mindennapjaink részévé váltak a videohívások és a különböző online konferenciabeszélgetések. Valljuk be, ezek közül néhányon igazi kínszenvedés ottlenni, a Zoom Escaper oldal pedig most azoknak segít, akik inkább a menekülést részesítenék előnyben.

Zoom Escaper. weboldalára kell mindehhez ellátogatni, majd engedélyezni, hogy az oldal hozzáférjen gépünk mikrofonjához, illetve még telepíteni kell egy VB-Cable nevezetű programot - nagyon fontos, hogy végül az utóbbit állítsuk majd be a kimeneti hang forrásának.

Hirdetés

Mindezek után az említett weboldalon egyenként lehet beállítani a zavaró tényezőket, így pár kattintással visszhangot idézhetünk elő, vagy akár szeles, zajos környezetet is teremthetünk, netán egy síró férfi vagy egy ugató kutya hangjával dobhatjuk fel a meetinget. A babasírás, a fürdőszobai hangok és az építési zajok már tényleg csak a legextrémebb esetekben kellenek, de ezek is simán bevethetőket.

Ezek bármelyikének alkalmazása után garantált, hogy a megbeszélés többi résztvevője könyörögni fog azért, hogy ma inkább pihentessük a munkát. Mindez valahogy így fest a gyakorlatban:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.