Hirdetés

Így tweetelj ezentúl 280 karakterben



|

A Twitter megduplázta az egy bejegyzésben felhasználható karakterek számát, de csak trükkel lehet máris 280-at írni.

Hirdetés

A Twitter kisebb meglepetésre megduplázta az egy bejegyzésben felhasználható karakterek számát, így a jövőben egy megosztással már 280 karakternyi gondolatot tehetünk közzé. De nem azonnal, ugyanis az újítás egyelőre csak néhány felhasználóra korlátozódik. 

Hirdetés

A Twitter a hosszú tweeteket elsőként csak kiválasztott fiókoknál élesíti, tesztelés céljából. Egy Prof9 nicknevű felhasználó azonban rájött, hogyan lehet megkerülni a kezdeti korlátozást, és máris 280 karakterben tweetelni, attól függetlenül, hogy a Twitter kiválasztott-e minket vagy sem. 

Mindehhez első lépésben le kell töltenünk a böngészőnkhöz a Tampermonkey-t (a Chrome-hoz itt érhető el). Ezután látogassuk meg ezt a Github-oldalt, majd a [raw] gombbal telepítsük a scriptet az előbbi kiegészítőn keresztül. Ha ez megvolt, bizonyosodjunk meg róla, hogy a script fut a Tampermonkey-ban, azután egyből kezdhetünk is tweetelni. 

A módszer minden alkalommal működik, amikor a webes klienst használjuk, és remek alternatíva, ha nem akarjuk kivárni, hogy a Twitter minket is beválogasson a tesztbe (a következő hetekben vagy hónapokban). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.