Hirdetés

Így ütheted el az időt a Google Wimbledon-játékával



|

Mobilon és asztali környezetben is eltöltheted az idődet a Google igen addiktív Wimbledon-játékával.

Hirdetés

Július van, ami sok mindent jelent. Egyeseknek a Balatont, másoknak tengerpartot, vannak, akiknek pedig nyári sportokat. Sokan például a tenisz világáért őrülnek meg, ilyenkor különösen, hiszen egyre közeledik a wimbledoni tenisztorna vége. 

Hirdetés

A Google is gondolt a bajnokság és a sport szerelmeseire, éppen ezért elrejtett egy apró teniszjátékot, amit mobilon vagy pedig az asztali gép böngészőjén keresztül is játszhatunk. 

Hogyan?

Nyissuk meg a böngészőt, majd keressünk rá a [Wimbledon] kifejezésre. Ha mindent jól csináltunk, akkor egy lila eredménytáblát dob az arcunkba a Google keresője. Ez mutatja a legfrissebb eredményeket. 

Az eredménytáblán görgessünk egészen jobb szélre, majd ott látunk egy teniszlabda kinézetű ikont. Erre kell kattintanunk, hogy elinduljon a játék. Balra és jobbra a kurzorgombokkal mozoghatunk, mobilon pedig a képernyőgombokat nyomogathatjuk. 

A Google időről-időre mindig kiad ilyen apró, de szórakoztató kis játékokat, amelyeket érdemes nem kihagyni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.