Hirdetés

Így válna a mindennapjaink részévé a Google Duplex



|

Itt az első hivatalos videó, amelyben valaki már a Google Assistant segítségével foglal asztalt.

Hirdetés

Bár a Google még csak idén nyáron teszteli élesben a Google Assistant mellé készített Duplex szolgáltatását, az óriás nem szeretné, ha akár egyetlen pillanatra is megfeledkeznénk arról. 

Hirdetés

Éppen ezért nemrég kiadott egy videót, ami bemutatja, hogyan működik a Duplex. Ellentétben a májusi fejlesztői konferencián látott demóval, ez a videó a teljes hívást mutatja, vagyis a figyelmeztetést is, amely közli az étterem dolgozójával, hogy a Duplex nem ember, illetve rögzíti a hívást. 

A videóban a felhasználónak elegendő megkérnie a Google-t, hogy foglaljon két személyre asztalt a kiszemelt étterembe, mondjuk kedden 19 órára. A Duplex megkérdezi, hogy ha az időpont nem szabad, akkor rendben van-e a 19-20 óra közötti időkeret, majd 15 perc múlva választ is ígér. Amint a foglalás megtörtént, értesítést kap a felhasználó. 

Természetesen van még mit csiszolni a Duplexen, mielőtt az élesben, mindenki számára elérhetővé válik. A túl bonyolulttá váló hívásokat például emberi operátorhoz irányítja át a mesterséges intelligencia, vagyis a Google egyik dolgozója veszi át a vonalat. Az óriás szerint erre csak az esetek 20 százalékában van szükség, vagyis 80 százalékban a Duplex is boldogul a hívásokkal. A megjelenés előtt szeretnék elérni, hogy még kevesebbszer kelljen közbeavatkozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.