Hirdetés

Így varázsolhatsz művészi fotográfiát a fényképeidből



|

Számos fotó jobban mutat fekete-fehérben, mint színesben, de hogy milyen eljárással kapsz ideális eredményt, az képenként változó. A Franzis BLACK & WHITE projects 4 Standarddel garantáltan megtalálod a legjobbat.

Hirdetés

Többféle, profin felszerelt, ámde végfelhasználók számára is könnyen kezelhető képszerkesztő programot és beépülő plugint kínál a Franzis szoftverfejlesztő cég. Ezzel az alkalmazással pedig különleges, már-már művészi alkotásokat készíthetsz néhány kattintással.

Kevesebb szín, több részlet

A Black & White projects 4 a Franzis programok klasszikus kezelőfelületét kapta. A fő helyen a kép, kétoldalt a temérdek beállítópanel helyezkedik el; a bal oldali sávban az előre rögzített profilokat találod névvel és előnézeti képpel együtt. A fenti gombokkal a profilokat csoportok szerint is szűrheted, és kedvencet is felvehetsz - ezekre szükséged is lesz, mert összesen 115 féle beállítás közül választhatsz. Ha nem tudsz dönteni, utasíthatod a programot, hogy minden beállítással készítsen egy képet a megadott mappába, sőt két profilt is tudsz kombinálni, hogy a végeredmény egészen egyedi lehessen.

Hirdetés

Jobb oldalon az aprólékos, részletekbe menő beállításokat találod. A fekete-fehérré átalakítás során fontos minden paramétert egyesével szabályozhatsz, a kép egyes részein is végezhetsz utómunkát, és minden módosítást azonnal látni is fogsz a fő képen. Természetesen ezeket vissza is vonhatod, egyesével lépkedhetsz akár a kiindulási pontig. Az extrák között sebességmérő modul, idővonal és kötegelt fájlkezelés is megtalálható, illetve láthatod a képek Exif-információit. A Black & White rendelkezik pluginkezeléssel, bár már alapszolgáltatása is kellőképpen komplex.

Jó kezekben csodára képes

A Franzis programja semmiképp sem olyan alkalmazás, amely egy kattintással tökéletes végeredményt ígér. Ez egy vérbeli képszerkesztő utómunkához, amely minden szükséges eszközt megad ahhoz, hogy kellő odafigyeléssel és időráfordítással megkapd a tökéletes végeredményt - sokkal jobbat, mint amilyet bármelyik egykattintásos csodaszoftver kínál. Az alapprogram képes együttműködni a többi, telepített Franzis projects alkalmazással is, akár Macen, akár Windows PC-n, illetve jár hozzá Photoshop és Lightroom plugin, amelyeket a telepítő automatikusan aktivál, amennyiben talál a gépeden kompatibilis Adobe programot.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.