Hirdetés

Az Ikea feltölti zenével az egész lakást



|

Felokosítja az otthoni zenelejátszást a bútorairól és húsgombócairól híres vállalat. Bármilyen zenét bárhol le lehessen játszani, ez a vezérelv.

Hirdetés

Az Ikeáról legtöbbünknek az jut eszébe, hogy végigpróbáljuk az összes ágyat, beleülünk minden forgószékbe, kinyitogatjuk a fellelhető fiókokat, és közben arra gondolunk, hogy a világon nincs annyi pénz, amennyit itt el tudnánk költeni. Ja, és a húsgolyók! Csakhogy a skandinávok gondoskodása nem merül ki ennyiben, és más területekre is elmerészkednek. 

Az alapvetően otthoni bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel foglalkozó cég a Sonos nevű céggel együtt bejelentette, hogy egyesült erővel kívánják "demokratizálni a zenét". Ez így elsőre elég misztikusan hangzik, de mivel nem vagyunk mi mindenegyben blog, ezért gyorsan közöljük a valódi tényeket, miszerint az elképzelés a Sonos One nevű eszközben ölt testet, mely hamarosan megjelenik a kínálatban. Hozzá kell tenni, hogy nem merül ki ennyiben az együttműködés, hanem azt is jelenti, hogy az Ikea a Sonos hardwer "köré" gyárt bútorokat. 

A sajtóközleményben Björn Block, az Ikea okosotthon részlegének vezetője úgy fogalmazott, hogy olyan termékeket szeretnének bevezetni, melyek arra lettek tervezve, hogy az emberek együtt hallgathassanak zenét az otthonukban. A Sonos és az Ikea együttműködése előbbi zenei tapasztalatait ötvözi a skandináv áruházlánc bútorkészítő rutinjával, de majd csak 2019-től, mert addigra érnek be a közös tervek. Addig pedig maradnak az egyébként jól bevált zenehallgatási módszerek, melyek köré ugyan még nem épült semmilyen bútoráruház, de attól függetlenül nagyon jól működnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.