Hirdetés

Hogyan lehet egy macskaalom okos?



|

Egy Indiegogo kampánynak hála hamarosan érkezik az iKuddle, ami a macskatartás egyik legpiszkosabb folyamatát teszi sokkal gördülékenyebbé.

Hirdetés

Akik tartottak már háziállatot otthon, azok pontosan tudják, hogy rengeteg szeretetért cserébe etetni kell őket, és nem árt néha napján fel is takarítani utánuk. Egy macskaalom bizony elronthatja a lakás esztétikáját, ha nem takarítjuk el azonnal kis kedvencünk piszkát, de a legkényelmesebb megoldást eddig kétségtelenül az iKuddle jelenti erre a problémára. 

Hirdetés

Elsőre kissé furán hangzik az okos macskaalom kifejezés, pedig lényegében erről van szó; az iKuddle egy olyan automatizált szerkezet, melybe nekünk csak bele kell öntenünk az almot a többit pedig magától elvégzi.

Egy mechanikus lapát segítségével azonnal eltávolítja végterméket, amit a cicusunk gondosan elrejtett az apró kavicsok között, zacskóba csomagolja azt, hogy nekünk már csak a kukáig kelljen elvinnünk a kis csomagot. Az iKuddle működését ebben a videóban részletesen elmagyarázzák:

Persze ehhez is tartozik egy telefonos alkalmazás, melyben beállíthatjuk, hogy milyen időközönként csomagolja be a cuccost a gép, így a környezettudatosság jegyében nem kell minden alkalommal új nejlonzacskót elhasználnunk, emellett illatosító rendszer is működik benne, ami a cselekvés jellegéből adódóan nem hátrány. Az applikációban nyomon követhetjük, hogy hányszor végezte el a nagydolgot a jószág, így kiszúrhatjuk, ha valami nincs rendben az egészségével.

Az iKuddle egy Idiegogo kampánynak köszönhetően valósulhatott meg, kíváncsiak leszünk a fogyasztói visszacsatolásokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.