Hirdetés

Ilyen a Galaxy Note 9 és az S Toll belül



|

A TechInsights apró darabokra bontotta a Samsung csúcskészülékét és az ahhoz tartozó digitális tollat is.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 9-et már többen darabokra szedték, és most a TechInsights szakértői is elérkezettnek látták az időt, hogy így tegyenek. Ezúttal viszont nem csak az okostelefont, hanem az ahhoz tartozó S Tollat is szétbontották

Hirdetés

A készüléket eleinte mindenki Crown kódnéven emlegette, és az eszközben lévő kábelek bizonyítják, hogy valóban ez volt a projekt belső neve a Samsungnál. 

A 4000 mAh-s akkumulátorról jól látszik, hogy nagy gondossággal építették be a készülékházba, illetve hatalmas hőcsővel gondoskodtak róla, hogy a zászlóshajó ne melegedjen fel még komoly játékok alatt sem. 

A képeken megtekinthető továbbá a változtatható rekeszértékkel operáló dupla kamera modulja, a kompakt rendszerlapkák és a vezeték nélküli töltést lehetővé tévő alkatrészek is. Az S Toll is érdekes belülről, ráadásul elképesztően vékony alaplap került bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.