Hirdetés

Ilyen a prémium hangszóró, ami úgy néz ki, mint egy könyv



|

A Bang & Olufsen nemcsak arra törekedett, hogy új hangszórója hasonlítson egy könyvre, hanem hogy pakolgatni is olyan egyszerű legyen, mint egy könyvet.

Hirdetés

Bizonyos európai országokban már kapható, de ha hihetünk a termék hivatalos aloldalának (és hát miért ne tennénk így), a prémium audiotermékeiről ismert dán cég, a Bang & Olufsen nálunk idén októberben teszi elérhetővé kompakt, Wi-Fi-re is csatlakoztatható otthoni hangszóróját, a kinézetében és méretében is könyveket megidéző Beosound Emerge-öt.

Magasabb árfekvésű, nem hordozható hangszórók esetén, mivel az ember az átlagosnál többet is szán egy olyan termékre, amit részben a szépségéért vásárol meg, nyilvánvalóan fontos, hogy hangminőségben és dizájnban egyaránt minden a helyén legyen. Az Emerge-öt értelemszerűen nem arénákba, hanem a gyártói ígéret szerint 5-30 négyzetméteres szobákba szánták, de ahhoz képest, hogy egy 25,5x16,5x6,7 cm-es termékről beszélünk, ez azért elég jól hangzik.

Hirdetés

"Jól hangzik" - kendőzetlen áthallás, mert hát a vékony kialakítás mellett és ellenére természetesen a gyártónak célja volt az is, hogy forradalmi driverkonfigurációjának hála, környezetétől függetlenül így is szépen bezengje az egész szobát mély, közepes és magas hangtartományon egyaránt.

Az Emerge emellett támogatja a Bluetooth 5.0-t, a Spotify Connectet, az AirPlay 2-t, a Chromecastot, és beépített mikrofonjának hála a Google Asszisztenst is, de vonalbemenetet, Ethernetet, valamint az áramellátásához USB-C-t is találunk rajta. A Benjamin Hubert tervezte dizájn több változatban lesz elérhető, de mindegyikért elég mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk: a fekete modellért 599 eurót (kb. 215 ezer forintot), az aranyért 749 eurót fognak elkérni (kb. 270 ezer forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.