Hirdetés

Ilyen az eredeti iPhone belülről



|

Zack Nelson darabokra szedte az első iPhone-t, amelynél az Apple még Phillips csavarokat használt.

Hirdetés

Idén tíz éve, hogy az Apple új korszakot nyitott a mobilos világban, és piacra dobta az első iPhone-t. Bár nem ez volt az első okostelefon, ez volt az első olyan modell, amely alaposan felrázta a mobilos élményt, a felhasználókat és a gyártókat. 

Hirdetés

Az Apple az évfordulót egy speciális kiadással, az iPhone 8-cal ünnepli idén. Zack Nelson pedig azzal, hogy darabokra szedett egy eredeti iPhone-t. 

Az alapos és mélyreható stressztesztjéről ismert Zack Nelson a JerryRigEverything csatornán rendre megkínozza a zászlóshajókat, és persze az eredeti iPhone sem volt kivétel. 

Ezúttal darabokra szedte az Apple ikonná vált készülékét, majd újra össze is rakta azt. 

A videóból sok érdekesség kiderül, például az, hogy akkoriban az Apple még szabványos Phillips csavarfejeket használt, nem pedig saját fejlesztésű megoldást. Az is kiderült továbbá, hogy nem csak a mai csúcskészülékekben nehéz akkut cserélni: ebben például az alaplaphoz volt forrasztva az energiaforrás. A háttértár pedig akkora volt, mint manapság a RAM mennyisége egy OnePlus készülékben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.