Hirdetés

Ilyen az igazi Galaxy Note 8



|

Evan Blass mindent kiszivárogtatott, így néz majd ki a Samsung következő csúcskészüléke.

Hirdetés

Evan Blass a legújabb zászlóshajók megjelenése előtt általában hiteles képekkel jelentkezik, amelyek megmutatják, hogyan fest egy renderelt, hivatalos képen az adott okostelefon. Ezúttal a Galaxy Note 8-ról került elő egy ilyen szivárgás. 

Hirdetés

Az első képen még csak a készülék előlapja volt látható, a másodikon már minden szögből látszik a Galaxy Note 8 és az S Toll is. 

A képek alapján valóban a Galaxy S8 útját követi a Galaxy Note 8, és minden eddigi pletyka pontos volt. 

Színekből a vártnál több lesz, a fekete, szürke és kék verziókat arany is kíséri majd, ha nem is minden régióban. Mindegyik verzió fekete előlapot kap, épp, mint a Galaxy S8-nál. 

A hátlapra tényleg dupla kamera kerül, az ujjlenyomat-olvasóval és egy fekete kerettel együtt. Az S Toll valószínűleg ugyanaz, ami a Galaxy Note 7-ben is volt. Belül várhatóan egy Exynos 8895-ös SoC és 6 GB RAM, ezek fölött egy 6,3 hüvelykes kijelző lesz. 

Egy másik szivárgás a Galaxy Note 8 és az iPhone 8 méretkülönbségeit szemlélteti az előlapokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.