Hirdetés

Ilyen az LG G7 ThinQ Aurora-feketében



|

Arról is van kép, hogy a rendszer hogyan takarja ki a kijelzőbe belógó szenzorsávot.

Hirdetés

Egyre közeledik az LG G7 ThinQ, konkrétan május 2-án mutatkozik be, New Yorkban. Gyakorlatilag már mindent tudunk róla, sőt, maga az LG is árult el dolgokat, például, hogy a kijelzőnek szuper fényereje lesz. Evan Blassnak hála most pedig Aurora-feketében is látható az új zászlóshajó. 

Hirdetés

Várhatóan a szürke és ez a fekete verzió lesz az elterjedt, de a piactól függően elképzelhető, hogy felbukkan itt-ott egy málnarozé vagy marokkói kék verzió is. Ezekből matt és fényes kiadás is várható. 

Kiszivárgott továbbá egy kép arról is, hogy a rendszer hogyan tudja majd elrejteni az LG G7 ThinQ kijelzőjébe belógó szenzorsávot. Ezek alapján nem csak kitakarható az érzékelősziget, de az is megadható, hogy a kijelző sarkai legyenek-e lekerekítve. Emellett a szenzorsáv melletti fülek színe is testre szabható lesz. 

Az LG mesterséges intelligenciára koncentráló új zászlóshajója várhatóan május közepén kerül majd a boltokba, de globálisan csak június elejétől lesz kapható. Nem kizárt, hogy a bemutatóig az LG még megerősít ezt-azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.