Hirdetés

Ilyen drága Apple okosórát még nem láttál



|

A Caviar kezelésbe vette az Apple aktuális okosóráját. Átlagosan 11,5 millió forintba kerül egy különleges modell.

Hirdetés

Az orosz Caviar mindig szeret friss, naprakész és elképesztően prémium termékeket kínálni azoknak, akik ki akarnak tűnni a tömegből, és valamilyen drága, testre szabott, egyedi eszközt használni. 

Hirdetés

Éppen ezért az Apple Watch Series 4 okosórát is kezelésbe vette a cég. Rubinnal, fekete követtel és gyémánttal felturbózott verzió egyaránt létezik már, a Gourmet kollekció részeként. Összesen 633 értékes drágakő van szétszórva az óra és a szíj borításán, persze a szíj is aranyozott.

 

A rubinnal díszített verzió 37 650 dollárba kerül, a fekete köves 41 390-be, a gyémántos pedig 43 850 dollárba. A tőkebefektetők és az olajmilliárdosok mellett egyébként más is hozzájuthat majd a Caviar által felturbózott Apple Watch modellekhez, ugyanis akadnak drágakő nélküli, szimplán arannyal bevont változatok is, valamivel olcsóbban (már 4700 dollártól). 

A szállítás minden esetben ingyenes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.