Hirdetés

Ilyen érdekességekről árulkodott a Galaxy S9 doboza



|

Izgalmas és új kamerát, valamint sztereó hangszórót hoz majd a Samsung következő zászlóshajója.

Hirdetés

Egyre közeledik a következő Samsung csúcskészülék bemutatója, és a CES alatt maga DJ Koh, a Samsung mobilos üzletágának elnöke erősítette meg, hogy a Galaxy S9-es széria az MWC-n mutatkozik be hivatalosan. 

Hirdetés

Rengeteg pletykát hallottunk már az új modellekről, és nemrég előkerült egy fotó a Galaxy S9 állítólagos dobozáról. Ezen a specifikációk is rajta vannak, és sok érdekességről árulkodnak. 

Az 5,8 hüvelykes, IP68-as minősítéssel rendelkező (por- és vízálló) készülék továbbra is kínál majd íriszszkennert és vezeték nélküli töltést. 

Az egyik újdonsága a 12 megapixeles, dual pixeles kamera lesz, amelyhez f/1.5-ös és f/2.4-es rekeszértéket is odaírtak. Miért van két szám? Elvileg a rekeszérték változtatható lesz, mint egy rendes fényképezőgépnél. A Samsung egyik kínai piacra szánt készülékén ezt a gyakorlatban már megoldották, tehát a dolog valószínűleg nem kacsa. Mindennek hála az éjszakai képeknél és a portréfotózásban is sokat fejlődhet a Samsung okostelefonja. 

Az új modell szuperlassított videók felvételére is képes lesz, ami valószínűleg azt jelenti, hogy riválist kap a Sony 960 fps-sel dolgozó szuperlassú módja. 

Szintén várva-várt újdonság lesz az AKG által finomhangolt sztereó hangszóró - a fülhallgatót pedig megint az AKG szakértelmével dobják fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.