Hirdetés

Ilyen formájú összehajtható eszközökre számíthatunk a jövőben



|

A The Verge összegyűjtötte a különféle összehajtható koncepciókat, és megpróbált azoknak egy gyűjtőnevet is adni.

Hirdetés

A következő hónapokban megjelennek az első összehajtható okostelefonok, értelemszerűen hajlékony kijelzővel. Nem egyformán kell majd azonban hajtogatni ezeket az eszközöket. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold könyvszerűen hajtható össze, a nagy képernyő belül található, kívül pedig egy másodlagos kijelző segíti a használatot összehajtott állapotban. A Huawei Mate X és az Oppo prototípusa ezzel szemben kifelé hajtogatós, vagyis a képernyő egyben készülékházként is viselkedik, és mindig kívül marad. 

Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa, a következő hónapokban, években rengeteg eltérő koncepció és készülék várható. A The Verge ezeket gyűjtötte most egy összefoglalóba, és megpróbált az egyes kategóriáknak gyűjtőneveket is adni. A felsorolás és a kapcsolódó példák ide kattintva tekinthetőek meg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.