Hirdetés

Ilyen is lehetne a 2019-es Motorola RAZR



|

Waqar Khan az eddigi szabadalmak alapján összeállított egy koncepciót arról, hogyan nézhet ki a Motorola összehajtható mobilja.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy a Motorola RAZR visszatér, a Motorola ugyanis a riválisaihoz hasonlóan dolgozik az összehajtható mobilján. Az új RAZR természetesen Androidra épít, és eddig minden jel arra utal, hogy megtartja a kagylómobil kialakítást. Egy apró külső kijelzőt kaphatunk, az eszközt kinyitva pedig egy nagyobb érintőképernyő tárulna elénk. Legalábbis erre utaltak a Motorola legfrissebb szabadalmai nemrég. 

Hirdetés

Waqar Khan a szabadalmakat felhasználva létrehozott egy koncepciót arról, hogy milyen is lenne a 2019-es Motorola RAZR. Az illusztrációkat alapul véve minden oldalról megmutatja az elképzelést. A külső képernyő értesítéseket mutat, az alatta lévő kamera ilyenkor a szelfikhez való, kinyitva normál kamera. A Motorola logót ujjlenyomat-olvasónak képzeli el az illető. 

A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy a 2019-es Motorola RAZR Amerikában kizárólag a Verizon kínálatában lesz kapható, az ára pedig 1500 dollár magasságában várható. Elvileg csak korlátozott darabszámban készül majd az összehajtható eszköz, először 200 000 darabbal készül a Lenovo márkája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.