Hirdetés

Ilyen izgalmas dolgokkal készül a WWDC-re az Apple



|

Az Apple elárulta az idei WWDC virtuális konferencia menetrendjét, de persze azért a konkrét meglepetésekről még hallgat.

Hirdetés

Megérkezett a 2020-as WWDC menetrendje, amit az Apple oldalán részletesen is végig lehet böngészni, hogy mindenki jó előre beírogathassa magának a fontos időpontokat - a PDT időzónában jelzett időpontokhoz 9 órát kell hozzáadni, hogy megkapjátok a hazai kezdési időt . Tim Cook június 22-én helyi idő szerint reggel 10-kor, tehát magyar idő szerint este 7-kor lép színpadra a keynote előadással, majd az Apple legtöbb előadása és workshopja arra fókuszál, hogyan lehet megépíteni a következő-generációs appokat.

Hirdetés

A cég szerint ez lesz az eddigi legnagyobb WWDC, amely virtuálisan, példa nélküli módon több mint 23 millió fejlesztőt gyűjt majd egybe. Az Apple Parkból az Apple oldalán és a YouTube-on is élőben streamelik a nyitóbeszédet, ami később is visszajátszható marad.

Néhány órával később, még ugyanazon a napon az Apple vezető mérnökei értekeznek majd arról, hogy milyen fejlődéseket értek el az iOS, iPadOS, macOS, tvOS és watchOS rendszerekben. Az Apple Developer Forum pedig már 18-án összekapcsolja a fejlesztőket több mint 1000 Apple-mérnökkel a megbeszélésekhez. A mérnökök több mint 100 bemutatót tartanak 23-ától az appok építéséhez, minden nap új videókat tesznek közzé. A fejlesztők időpontot is kérhetnek az Apple szakembereihez,  és nyitott lesz a Developer Labs is. 

Az Apple várhatóan az iOS 14 mellett az iPadOS 14-et, a watchOS 7-et, a tvOS 14-et és a macOS 10.16-ot is bemutatja. Elvileg a keynote előadáson jelentik be azt is, hogy Intel processzorokról ARM-alapú chipekre váltanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.