Hirdetés

Ilyen kamerák kerülnek az LG V40 ThinQ-ra



|

Kiszivárgott, hogy mire lesz képes az LG új, 5-kamerás zászlóshajója. Telefotós és széles látószögű kamerája is lesz.

Hirdetés

Az LG hamarosan bemutatja az első 5-kamerás okostelefonját, a speciális hátlappal rendelkező LG V40 ThinQ-t. A hátlapra tripla kamera jut, az előlapra pedig dupla. A gyártó egyébként már maga is árulkodott a készülékről, de a kamerák tulajdonságairól nem beszélt. 

Hirdetés

Evan Blassnak hála azonban minden kiderült. A megbízható szivárogtató és az általa közölt képanyagok szerint a tripla kamera elsődleges szenzora normál fotók készítésére lesz alkalmas. A középső széles látószögű lencsékkel rendelkezik, míg a harmadik telefotós zoomlencse lesz. 

Nemsokára elvileg a további részletek is kiderülnek a hivatalos bemutatón, de azt már most tudjuk, hogy az előlapra a normál kamera mellett egy széles látószögű is került, ami ideális lesz a csoportszelfikhez. 

A TechRadar eközben azt is megtudta, hogy olyan fotós móddal újít az LG, amelynek keretében 6 másodperces videót vesz fel a készülék, majd a kép egy részét megfagyasztja - tehát egy portrénál a háttér például mozoghat, hullámozhat, míg az előtér mozdulatlan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.