Hirdetés

Ilyen kamerákat kaphat a Galaxy Note 8



|

A jelek szerint a Samsung 12 és 13 megapixeles kamerákat tesz a készülék hátuljára, optikai képstabilizálással és 2x-es optikai zoommal.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy a Samsung Galaxy Note 8 dupla hátlapi kamerát kap. Dél-koreai jelentéseknek hála pedig már azt is tudjuk, hogy milyen lesz a két szenzor. 

Hirdetés

A Samsung állítólag egy 12 megapixeles szenzort választott az elsődleges kamerához, míg a telefotós lencse 13 megapixeles. Mindkettő kapott optikai képstabilizálást, az optikai zoom pedig 2x-es. 

Ez lesz a Samsung első dupla kamerás készüléke, amely egyben új korszakot is indít: minden későbbi zászlóshajó és középkategóriás Samsung modell dupla kamerát kap majd. Ez persze némi plusz költséget is jelent majd a gyártónak. 

Az optikai zoom mellett a dupla kamera lehetővé teszi majd a bokeh effektes fotók és portrék készítését is. Hozzá kell tenni, hogy a szelektív fókusz móddal erre a Galaxy S8 most is képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.