Hirdetés

Ilyen képeket lő a OnePlus 5 dupla kamerája



|

Három fotó is előkerült, a jelek szerint a második kamera monokróm képeket készít.

Hirdetés

Új fotók kerültek elő a OnePlus 5-tel kapcsolatban, ezúttal azonban nem a készülékről. Mintaképek bukkantak fel, amiket az új csúcsmodellel készítettek. 

Hirdetés

A pletykák alapján dupla kamerára számítunk, amelynek a fejlesztésében a DxO segített (ez utóbbi már tény, maga a OnePlus árulta el). 

A mostani szivárgások között akad egy fekete-fehér kép, ami arra utal, hogy az egyik szenzor monokróm lesz. A OnePlus saját mintaképe eléggé éles és részletes volt, ezért könnyen lehet, hogy mindez tényleg az extra monokróm szenzor adatainak köszönhető. 

Hasonló elven működik a Huawei megoldása is, amely elsőként a P9-en debütált, majd a Mate 9-cel nagyot fejlődött. Ilyen konfiguráció van a P10-ben is. 

A szivárgás forrása szerint a hátsó kamerák 16 megapixeles felbontással és f/1.8-es rekeszértékkel operálnak. A mostanra nyugdíjazott OnePlus 3T egy darab 16 megapixeles szenzort kínál, f/2.0-s rekesszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.