Hirdetés

Ilyen képeket lő a vízálló OnePlus 6



|

A OnePlus 6 lesz a gyártó első vízálló csúcskészüléke, ráadásul több fotó is előkerült, amit már ezzel készítettek.

Hirdetés

A OnePlus 6 az idei év egyik nagy durranása lehet, és bár még nem mutatkozott be, azért már nagyon sok dolgot tudunk róla. Bár a OnePlus hivatalosan keveset erősített meg a pletykákból, bizonyos dolgokat épp a gyártó szivárogtat ki. Például azt, hogy valóban belóg majd a szenzorsáv a kijelzőbe. 

Hirdetés

Mindezek után annyira nem is meglepő, hogy maga Pete Lau, a OnePlus egyik alapítója tett közzé olyan nagyfelbontású képeket, amiket már a OnePlus 6-tal készítettek. A Weibón felbukkant fotók Kaliforniában készültek, épületekről és kertekről. 

Első ránézésre a fotók nagyszerűek, de nem is várnánk mást egy idei csúcskészülék 16 megapixeles kamerájától, főleg ilyen sok fény mellett. 

Ezzel párhuzamosan a OnePlus utalt arra is, hogy a OnePlus 6 végre vízálló lesz. Ezzel megérkezik majd a gyártó első vízálló okostelefonja - azt persze nem tudni, hogy milyen IP-védettség jellemzi majd. 

A OnePlus 6 elvileg május 5-én mutatkozhat be, valamivel az LG G7 ThinQ után. A Snapdragon 845-ös SoC mellett 6/8 GB RAM és 16+20 megapixeles kamerák jellemzik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.