Hirdetés

Ilyen kijelzőket szállít az LG az Apple iPhone-okba



|

20 millió LCD- és 4 millió OLED-panelt szállít az idei iPhone készülékekhez az LG.

Hirdetés

Idén már több jelentés is megerősítette, hogy az LG OLED-paneleket szállít majd az Apple idei egyes iPhone készülékeihez. A legutóbbi információk ennél részletesebbek voltak. 

Hirdetés

A hírek alapján az LG nagyjából 4 millió OLED-panelt szállít le az Apple-nek az idei évben. A források azt is megerősítették, hogy ezeket a dél-koreai E6 gyárban készítik majd, és a 6,5 hüvelykes iPhone X Plus készülékbe kerülnek. 

Az LG igyekszik fokozni a gyártási kapacitást, ugyanis a pletykák szerint 2019-ben már a 6,5 hüvelykes OLED-rendelések többségét a dél-koreai gyártó kaphatja. 

Nagy szerephez jut a 6,1 hüvelykes, "olcsó" iPhone kapcsán is az LG. A cég állítólag már aláírta a szerződést, és nagyjából 20 millió LCD-panelt szállít le a kedvező árú iPhone okostelefonhoz. Ezek a panelek speciális LED-chipeket használnak, így végeredményben az LCD-s verziók kerete is olyan vékony lehet, mint az OLED-képernyős modelleké. 

A többi LCD- és OLED-panel a Japan Displaytől és a Samsungtól érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.