Hirdetés

Ilyen lehet a Redmi Note 9 5G



|

A jelenlegi feltételezések szerint alapvetően a kínai piacnak szól majd a Redmi Note 9 5G okostelefon.

Hirdetés

A Weibón nemrég felbukkantak a Redmi Note 9 5G-vel kapcsolatos részletek. A jelenlegi feltételezések szerint a Xiaomi alapvetően a kínai piacra szánja ezt a modellt, a nemzetközi piacnak be kell érnie a 4G-s változattal. Azért persze várjuk mi is, hiszen azt mondják, hogy Snapdragon 765G chip, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző és 48 megapixeles fő kamera kerül bele. 

Hirdetés

Többeknek feltűnt, hogy ha ilyen lesz a Redmi Note 9 5G, akkor szinte teljesen azonos lesz a Redmi K30i 5G-vel. Akkuban azért mindenképp eltérnek majd, az előbbibe ugyanis 5000 mAh-s, 33 wattos, gyorstöltésre is képes energiaforrás kerül majd, míg a Redmi K30i 5G egy 4500 mAh-s, 30 wattos telepet kapott. 

Az árak szintén hasonlóak lesznek, elvileg 300 dollár alatt maradnak. A Digital Chat Station azonban tovább bonyolította a pletykaáradatot azzal, hogy a specifikációk közzététele után azt mondta, ezek a hardverek az iQOO Z1x mobilba kerülnek. Remélhetőleg hamarosan tisztábban látunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.