Hirdetés

Ilyen lehet a Samsung Galaxy Book 2 360



|

Február 28. és március 3. között rendezik meg Mobil Világkongresszust, itt mutatják be az új Galaxy Bookot.

Hirdetés

Előző héten erősítette meg a Samsung, hogy ők is részt vesznek az MWC 2022-n, ahol a Galaxy Book laptop következő generációját is bemutatják majd.

Szerencsére nem kell már sokáig várnunk, hiszen az esemény február végén kezdődik, a legtürelmetlenebbek azonban már most szemügyre vehetik, hogy milyen külsővel készül a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

A szivárogtatásokkal népszerűvé vált Steve "OnLeaks" Hemmerstoffer és a GizNext közösen hozta nyilvánosságra az alább látható renderképeket, amik elvileg a Samsung Galaxy Book 2 360-at ábrázolják. A képeken látható, hogy a képernyő hátra fordítható, így tabletként is képes működni az eszköz.

A képek alapján néhány specifikációról is lehullhatott a lepel. Aki HDMI-re, vagy USB-A portra számítottak, csalódottak lehetnek, cserébe azonban lesz 3 USB-C csatlakozó, kártya olvasó és egy 3.5-ös jack csatlakozó is.

A pletykák szerint a Galaxy Book 2 360 egy 15-ös kijelzővel érkezik, 13,3-as modellről egyelőre nincs információ, ahogy arról sem, hogy az elődjéhez hasonlóan a második generáció is támogatja-e majd az S Pent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.