Hirdetés

Ilyen lehet a Sony Xperia XZ4



|

Szenzorsáv nélküli kijelzőről és tripla hátlapi kameráról árulkodnak a legutóbbi szivárgások.

Hirdetés

A Sony az 5G-től reméli, hogy ismét felpörög a mobilos részlege, addig is azonban várhatunk néhány további méregdrága zászlóshajót a gyártótól. A következő az Xperia XZ4 lesz, amelynek most kiszivárogtak a CAD-alapú renderelt képanyagai. 

Hirdetés

A 6,5 hüvelykes óriás elvileg a februári MWC-n mutatkozik majd be, és a jelek szerint nem követi a szenzorsávos és a lyukas kijelzős trendeket. A keret miatt az Xperia XZ4 valamivel keskenyebb, de magasabb lesz, mint egy iPhone XS Max. A szivárgás egyébként gyakorlatilag biztosan hiteles, ugyanis az OnLeaks különösen megbízható. 

Az Xperia XZ4 a tippek szerint oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasót kap, a képernyőbe épített szenzorra még várnunk kell. Vagyis az előző generációk után ismét vált a Sony. 

A hátlapra azért nem kerülhetett ilyen szenzor, mert ott tripla kamera lesz, függőleges elrendezésben. Sajnos a kamerarendszerről további részletek egyelőre nincsenek. Az viszont biztos, hogy a jackcsatlakozót nem hozza vissza a Sony, a kijelző pedig ezúttal lapos lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.