Hirdetés

Ilyen lehet az iPhone 13



|

Beindult a pletykagyár a 2021-es modellekről, állítólag összébb megy a szenzorsáv a kijelző tetején.

Hirdetés

Szokás szerint már az iPhone 12 modellek megjelenése után elindultak a pletykák a következő szériáról. Mostanában pedig magasabb fokozatra kapcsoltak a szivárogtatók. Ezúttal épp arról beszélnek, hogy a 2021-es modellek már dizájnban is változnak majd. Ezt az általában megbízható információkat szállító japán MacOtakara közölte. 

Állítólag a kijelző tetején lévő szenzorsáv végre kisebb lesz, mert a Face ID TrueDepth kamerája is összemegy méretben. Az iPhone 13 (ez feltehetően a többi modellre is érvényes) 0,26 mm-rel vastagabb is lesz, azonban a kameraegyüttes nem simul bele a hátlapba, az is vastagabb, nagyobb lesz az eddiginél.

Hirdetés

Az iPhone 13 Pro állítólag megkapja az iPhone 13 Pro Max kameramoduljait, vagyis szenzoreltolással oldják meg a stabilizációt. Azzal kapcsolatban is zajlik a találgatás, hogy ezúttal már a 120 Hz-es képfrissítés sem marad ki az újítások listájáról. A LiDAR technológiából pedig várhatóan mindegyik modell profitál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.