Hirdetés

Ilyen lehet az iPhone 13-ak előlapja



|

Kiszivárgott kép bizonyíthatja azt, amiről már korábban is pletykáltak.

Hirdetés

A MacRumors egy görög szerviztől állítólagosan kiszivárgott fotón mutatta meg, hogyan festhet a következő iPhone-széria elölről.

Első blikkre persze nincsenek túl nagy meglepetések. A lent is beszúrt fotó alapján a lap szerint a 13-as széria ugyanazokat az 5,4, 6,1 és 6,7 hüvelykes méreteket használhatja, mint az aktuális felhozatal, ugyanakkor a belógó szenzorsáv, azaz a notch mindhárom változatnál kisebb lehet, köszönhetően annak is, hogy a hangszórónak immáron nem a notchon, hanem a közte és a keret közti keskeny foglalaton szoríthatnak helyet. (Erről a megoldásról tavaly, a 12-es modellek kapcsán is pletykáltak már.)

Hirdetés

Arról, hogy az iPhone 13-asok egyes Face ID komponenseit továbbkicsinyítik, és így a mobilok kisebb notchot kapnak, már korábban is több ízben jöttek híresztelések, többek közt az ismert Apple-elemzőtől, Ming-Chi Kuótól. Az előlapi dizájnja ugyebár a 2017-es iPhone X óta állandósult, de Kuo szerint a 2021-es szenzorzsugorítás után 2022-ben az egyes modellek a Samsung Galaxy S21-hez is hasonló pontszerű kialakítást kaphatnak, 2023-tól pedig akár teljesen notch nélküli dizájnt is, ráadásul ujjlenyomat-olvasóval a kijelző alatt.

Ezen túlmenően nemcsak nagyobb akkumulátort és tárhelyet, gyorsabb chipet, valamint jobb kamerát, de még 120 Hz-es képfrissítést is pletykálnak az új, minden bizonnyal most már a megszokott időben, azaz idén szeptemberben leleplezésre kerülő szériához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.