Hirdetés

Ilyen lehet az Oppo R19 és a OnePlus 7



|

Szenzorsáv használata helyett ezúttal a kijelzőbe építheti az előlapi kamerát az Oppo és a OnePlus.

Hirdetés

A Weibón nemrég előkerült egy renderelt kép, amelyen állítólag az Oppo R19 látható. A kijelző kerete nagyon vékony, emiatt aztán arra számítanánk, hogy felül belóg egy szenzorsáv. A gyártó azonban inkább a képernyőbe ágyazta az előlapi kamerát. A felhasználók tetszését eddig megnyerte ez a megoldás, még a vízcsepp alakú szenzorsávokhoz képest is. 

Hirdetés

Természetesen az Oppo R19 már kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kaphat, és a trendek jegyében színátmenetes lesz a hátlap. Mivel a OnePlus mindig az Oppo készülékeire építkezik (az Oppo R17 és az R17 Pro adja a OnePlus 6T alapjait), ezért szinte biztos, hogy így néz majd ki a OnePlus 7 is. A két cég egy vállalat tulajdona. 

A szivárgások azért is hihetőek, mert Ice Universe tette közzé az információkat - ő pedig megbízható tippekkel szokott szolgálni. 

Az Oppo R19 jövő márciusban debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.