Hirdetés

Ilyen lehet az összehajtható Moto Razr



|

Kiszivárgott egy videó, amin állítólag az látható, hogyan működik majd az összehajtható Moto Razr mobil.

Hirdetés

A kezdeti nehézségek ellenére a gyártók nem mondtak le az összehajtható mobilokról. A Motorola (Lenovo) is beszállna a versenybe, méghozzá a régóta pletykált Moto Razr összehajtható mobillal. Ez a készülék mindenkivel szembemenne, vagyis az új technológiát klasszikus dizájnnal, kagylómobil kialakítással kombinálja. 

Hirdetés

Míg a Samsung, a Huawei és a többi cég kettőbe vagy háromba hajtható kialakításokat találtak ki, addig a Moto Razr egy kagylómobil. Nemrég a Sina Technology közzétett egy videót a Weibón, amin az látható, hogyan működik majd az új Razr. 

Kinyitott állapotban egy modern okostelefont tartanánk a kezünkben, nagy kijelzővel, de persze alul akad egy kiálló káva. Félbehajtva aztán kis helyen és zsebben is kényelmesen elfér a készülék, a kijelzője ilyenkor teljesen védett. A második képernyő kívül található, mutatja az időt, értesítéseket. 

Elvileg fekete, kék és piros színekben jöhet az új Moto Razr, természetesen speciális zsanérokkal. A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz strapabíró

Frissítés: az Engadget és a WinFuture rámutatott, hogy ezt a koncepciót Waqar Khan már hónapokkal ezelőtt összeállította a korábbi szivárgások alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.