Hirdetés

Ilyen lehet az új, összehajtható Moto Razr



|

Találtak egy szabadalmat, ami elvileg pontosan ábrázolja, hogy milyen lesz a Motorola 2019-es, összehajtható Razr okostelefonja.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy 2019 egyik nagy trendjét az összehajtható mobilok jelentik majd. A Royole FlexPai messze nem váltotta be a reményeket, de talán majd a Samsung február 20-án debütáló, 2000 eurós Galaxy Foldja megtöri a jeget. Addig is a többi gyártó tovább készül, köztük a Motorola is. 

Hirdetés

A Motorola a szivárgások alapján eltérő úton indul el, és inkább a régi kagylómobilok irányába kanyarodik. Vagyis kapunk egy normál okostelefont, amit félbe lehet hajtani (nem pedig egy normál okostelefont, amiből kinyitás után táblagép lesz). 

A múlt héten derült ki ráadásul, hogy a Motorola készen áll a Razr márka feltámasztására, egy 1500 dolláros hajlékony modellel. A 91mobiles pedig egy olyan szabadalmat ásott elő, ami megmutatja, hogy milyen lesz a készülék. Alapvetően kísértetiesen hasonlít az eredeti Razr mobilra, vagyis becsukott állapotban lesz rajta kijelző kívül is. Ez mutatja majd a fontos információkat. Kinyitott állapotban azonban normál okostelefont kapunk.

Bár a szabadalmakra általában kár sokat adni, de a legutóbbi pletykák fényében sokan biztosra veszik, hogy tényleg ilyen készülékkel jelentkezik majd a Motorola. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.