Hirdetés

Ilyen lehet majd a megújult, szögletesebb Apple Watch



|

A 2021-es Apple Watch új dizájnt hoz majd magával, várhatóan az iPhone 12 szögletesebb, laposabb formavilágát.

Hirdetés

Az Apple szépen lassan, de a jelek szerint minden termékkategóriában átáll majd a laposabb és szögletesebb dizájnra, amit az iPhone 12 mobiloknál is alkalmazott. Ezek a klasszikus, első generációs iPadet és az iPhone 4-5 sorozatokat idézik fel. Az Apple Watch kapcsán is pletykálnak már pár hónapja az "új" dizájnról. 

Most egy dizájner, Wilson Nicklaus pedig összerakott egy vázlatot, hogy milyen is lehet majd a megújult Apple Watch. A renderelt képeken az Apple Watch Series 7 lapos oldalakkal lett megálmodva, és így pont passzolna az új iPhone-okhoz. 

Hirdetés

Bár egyelőre csak találgatás, de feltehetően alumínium és rozsdamentes acél verzió is készülne, így a tokozás is az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro modellek kereteire hasonlítana. 

Mivel az Apple általában egységes dizájnt és formavilágot használ, ezért sem lenne meglepő, ha éppenséggel tényleg ilyesmi lenne az új Apple Watch. Az persze egy másik kérdés, hogy mennyire lehet majd kényelmes egy lapos oldalakkal rendelkező okosóra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.