Hirdetés

Ilyen lehetett volna a Google Pixel 4a XL



|

Előkerült a Google Pixel 4a XL hátlapja: ígéretes mobil lehetett volna, de a Pixel 5 széria miatt elkaszálták.

Hirdetés

Az eBayen nemrég felbukkant a Google Pixel 4a XL hátlapja, ami azért érdekes, mert a készüléket sosem jelentette be a Google, és nem is szándékozik a legutóbbi pletykák alapján. A fotókon látható szokatlan Google-logó jelzi, hogy prototípusról van szó. Az viszont jól látszik, hogy érdekes készülék lehetett volna, hiszen a Pixel 3a széria sokak számára bevált, a Pixel 4a viszont már dupla kamerát is kínált a jackcsatlakozó mellé, mint különleges tételt. 

Hirdetés

A hátlapi kapacitív ujjlenyomat-olvasó és a jackcsatlakozó megléte egyértelműen jelzi, hogy nem Pixel 4-ről van szó, a prémium modelleken egyik sincs ezekből. Azt senki sem tudja, hogy a dupla kamera csak egy ötlet volna a Pixel 4a szériához vagy pedig az XL-es modell kiváltságának szánták. 

A szivárgások alapján a Google végül július 13-án mutatja be egy hátsó kamerával a Pixel 4a-t, a 128 GB-os modellt 400 dollárért adja majd. Az XL-es verziónak pedig azért kellett megbuknia a tervezőasztalnál, mert a Pixel 5 széria Snapdragon 765-re vált, és nagyságrendekkel olcsóbbnak ígérkezik, mint az eddigi Pixel készülékek, így pedig a Pixel 4a és a Pixel 5 között már nem maradt hely a Pixel 4a XL-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.