Hirdetés

Ilyen lesz a fizetős Twitter



|

Várhatóan hamarosan elstartol a Twitter Blue, megtudtuk, mivel kap többet, aki előfizet rá.

Hirdetés

A Twitter sokáig veszteségesen működött, de 2021 első negyedévében növekvő bevételekről számolt be a cég, köszönhetően a frissített hirdetési formátumoknak és a jobb méréseknek. Azért mindig jó, ha több a pénz, így hamarosan elstartolhat a Twitter Blue nevű szolgáltatás, mely havi 3 euróért fog extrákat nyújtani az előfizetőknek.

Az appokkal foglalkozó Jane Manchun Wong közölt részleteket arról, hogy mi járhat ezért cserébe.

Hirdetés

A várható szolgáltatások listáján szerepel a hirdetésmentesség, egy Collections nevű funkció, mellyel elmenthetünk tweeteket, hogy később gyorsan megtaláljuk őket, illetve egy "visszavonás" opció, amivel, ha meggondoljuk magunkat, vagy észreveszünk egy elütést, még élesítés előtt törölhetünk egy tweetet. Az üzenetek módosítására utólag, posztolás után csak így lesz lehetőség.

Nem tudni még, mikor indulhat a Twitter Blue, ahogy azt sem, hogy eleinte csak egyes régiókban, vagy világszerte teszik-e majd elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.