Hirdetés

Ilyen lesz a júliusban érkező OnePlus Z



|

A OnePlus Z specifikációk és a bemutató dátuma is kiszivárgott, a középkategóriás mobil kitárulkozott.

Hirdetés

Régóta hallunk már arról, hogy középkategóriás mobillal újítana a OnePlus, és egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen lesz a OnePlus Z. Most már a konkrét specifikációk is előkerültek, és ezek alapján Snapdragon 765G lapkára, 6 GB RAM-ra, 128 GB tárhelyre, 6,55 hüvelykes, 90 Hz-es Super AMOLED kijelzője, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk. A hátlapi 64 megapixeles fő kamerát 16 megapixeles és 2 megapixeles egységek kísérik, az előlapi kamera 16 megapixeles, a 4300 mAh-s akku 30 wattos gyorstöltést támogat. 

Hirdetés

Kár lenne azért egyelőre biztosra venni ezeket az adatokat, több szivárogtató szerint nem teljesen pontosak. Indiában egyébként 330 amerikai dollárnak megfelelő összeget is emleget a mostani forrás, de vegyük hozzá, hogy Indiában mindig alacsonyabb árakkal dolgozik a OnePlus, tehát nyugaton ennél jóval drágább lesz a OnePlus Z. 

Indiában a bemutató állítólag július 10-én lesz esedékes, ezt szintén egy megbízhatónak tartott forrás mondta. Az indiai helyszín viszont arra utalhat, hogy Európába legjobb esetben is csak később fut be ez a modell, mostanában sok gyártó koncentrál elsőként az indiai piacra egyes termékekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.