Hirdetés

Ilyen lesz a megfizethető Nokia 3.4



|

Képek és tulajdonságok is kiszivárogtak a legújabb, középkategóriás Nokia készülékről, amelyet a HMD Global az IFA 2020 során leplez majd le. Kisöccse is érkezik, még olcsóbban.

Hirdetés

Az már tény, hogy a Nokia márkát a legújabb korban pátyolgató HMD Global részt vesz Berlinben az IFA 2020 kiállításon, és esélyesen itt mutatja be legfrissebb készülékeit is. A tervezők valószínűleg komolyan belezazultak a Marvel képregényes és filmes univerzumába, ugyanis két olyan mobil adatai szivárogtak ki, amelyeket Doctor Strange és Wolverine munkanéven készítettek.

Hirdetés

A két telefon persze nem ezen a néven kerül forgalomba, hanem a gyártó manapság megszokott névadási sémája szerint Nokia 3.4 és Nokia 2.4 felirat lesz a dobozokon. A Nokia 3.4 alapvető adatait egy Geekbench teszt buktatta le, innen tudni lehet, hogy szinte biztosan Snapdragon 460 chipsetre épül, míg a 2.4-ben MediaTek Helio P22 dolgozik majd. A nagyobbik modellben 3GB RAM kap helyet, a kisebbikről még nincs információ, de esélyesen 2GB azért itt is elfér, hiszen még a belépő szinten is már ez számít a minimumnak.

Belső informátorok adatai alapján elkészült egy nem hivatalos render is arról, hogy nézhet ki a Nokia 3.4, ennek alapján az előlapon egy fúrt szelfikamerát találunk, a készülék egyik szélén pedig a Google Asszisztens is kap egy dedikált hardveres gombot.

Az előlapi kamera állítólag 8 megapixeles lesz, körülötte egy 6,5 hüvelykes, 19:9 képarányú, de csak HD+ felbontású panelt találunk. A hátsó, kerek kameraszigetben egy 13 + 2 + 5 megapixeles trió található. Az akkumulátor 4000 mAh kapacitást kap és 10W töltésre képes, a készüléken pedig microUSB portot, valamint audio jacket is találunk.

A Nokia láthatóan tehát továbbra is a középkategóriában igyekszik szerethető és megfizethető telefonokat készíteni. Az IFA 2020-on a két eddig említett mellett még állítólag 6.3 és 7.3 típusjelű készülékeket is bemutatnak majd, de ezek szintén a középkategóriát erősítik majd, ezekről viszont még nem tudni részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.