Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgatója



|

Gyakorlatilag minden kiszivárgott a Samsung heteken belül várható új vezeték nélküli fülhallgatójáról: az Apple-től ismerős Spatial Audio is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Régóta nyílt titok, hogy a Galaxy Buds Pro lesz a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója, egyben az Apple AirPods Pro kihívója és a Samsung Galaxy S21 széria kísérője. Folyamatosak a szivárgások a termékről, és már a Samsung saját appja is árulkodik. A Galaxy Store-ban elérhető Galaxy Wearable app ugyanis már megmutatja a Galaxy Buds Prót

A szokásos EQ mellett érintős vezérlés jellemzi a fülhallgatókat, az értesítéseket fel tudja olvasni, továbbá könnyen megkereshetőek, ha elveszítjük őket. Van zajszűrés is többféle szinten.

Hirdetés

Újdonság lesz a Voice Detect funkció, ami érzékeli, ha beszél a viselője, és lehalkítja a lejátszás hangerejét a beszélgetés idejére. A hallásproblémákkal rendelkezőknél a bal és jobb oldal egyensúlya állítható. 

Szintén újdonság lesz az Apple-től ismerős Spatial Audio funkció, ami alapvetően "mű" térhangzást ígér, a fejünk iránya alapján változik a hangzás. A funkció csak Samsung mobillal, Android 11 alatt működik. 

A Buds Pro vételára 200 dollár magasságában várható - bár konkrét szivárgás az árról nem volt, a várakozások szerint drágább lesz a Buds+ és Buds Live megoldásoknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.