Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 9 hátlapja



|

Kiszivárgott egy poszter, amelyen már a hátlapja is látható az új zászlóshajónak.

Hirdetés

Augusztus 9-én mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 9, addigra pedig várhatóan mindent tudunk majd róla. A specifikációkat igazából már ismerjük, és a legutóbbi kép után, ami szemből mutatta, most itt egy újabb, ami a hátlapot ábrázolja. 

Hirdetés

Szemből gyakorlatilag a Galaxy Note 8-ra üt az új modell, a hátlapon viszont középre kerül az ujjlenyomat-olvasó. A kameramodul marad horizontális, ugyanis az akkumulátor 4000 mAh-sra nőtt, és csak így fér el. Megújul az S Toll is. 

A szivárogtatók szerint a Galaxy Note 9 érdekes színkombinációkban jöhet: az S Toll színe ugyanis eltérne a készülékétől. 

Ice Universe most egy olyan posztert ásott elő, amelyen a Galaxy Note 9 hátlapja látható. A kék készülékhez sárga S Toll tartozik. Ez utóbbi közel sem azonos - legalábbis külsőre - azzal, ami a Galaxy Tab S4-hez lesz mellékelve. A hírek alapján az új Galaxy Note 9 már augusztus 24-én megjelenik

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.