Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung következő olcsó okostelefonja



|

Kiszivárogtak a renderelt képek a 2018-as Samsung Galaxy J2 Pro készülékről.

Hirdetés

A Samsung már nem dob piacra olyan sok okostelefont egy évben, mint régebben, de azért továbbra is igyekszik minden árkategóriát lefedni. Ez valószínűleg a jövőben sem változik. 

Hirdetés

Miközben készül a csúcskategóriás Galaxy S9 és Galaxy S9+, addig a középosztályban a 2018-as Galaxy A széria dobbanthat, amelyről már sok információt hallottunk, és kép is akad

A dél-koreai óriás ugyanakkor a belépőszintű modellek frissítésén is dolgozik. A Samsung egyik következő olcsó okostelefonja a 2018-as Galaxy J2 Pro lesz, amelyről most kiszivárogtak a renderelt képek. 

A 91mobiles szerint a készülék 143,1 x 72,2 x 8,6 milliméteres méretekkel rendelkezik majd, és 5 hüvelykes, feltehetően 1280 x 720-as kijelzőt kap. Egy kicsit elegánsabb, mint a korábbi belépőmodellek, de persze még mindig műanyagból van. 

Korábbi információk szerint a 2018-as Galaxy J2-be egy 4-magos Snapdragon 430 chip kerül, 1,5 vagy 2 GB RAM-mal. A 2018 elején érkező okostelefon remélhetőleg már Oreóval jelenik meg, a vételára 150 dollár alatt maradhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.