Hirdetés

Ilyen lesz az Android 11 vadi új gyorsmenüje



|

Android 11 alatt a bekapcsológomb megnyomására előugró új gyorsmenübe kerülnek például az okosotthonnal kapcsolatos vezérlők.

Hirdetés

A Google úgy döntött, hogy a bekapcsológomb megnyomására az Android 11-gyel kezdődően sokkal több funkciónak kell felugrania. Így a különböző, fizetésre, utazáshoz, hűségprogramhoz használt kártyák közötti váltás és az okosotthon egyes funkcióinak irányítása is lehetséges lesz ebből a menüből a legutóbbi szivárgások alapján, és már láthatjuk is, mit terveznek a mérnökök. 

Hirdetés

A kártyaváltót a Google a jelek szerint a kikapcsológomb és a gyorsvezérlők közé zsúfolja be. Az új gyorsmenü praktikus, de nagyon zsúfolt is. Az IoT-s gombok pedig a különböző állapotok szerint tudnak majd változni. 

Ez utóbbinak hála mindig tudni lehet majd, hogy épp melyik kütyüt lehet vezérelni (termosztát, kamerák, fények, stb.). A rövid megnyomás ki- vagy bekapcsolja a készülékeket, a hosszú érintés pedig felhozza az opciókat vagy kapcsolódó appot. Várhatóan a következő hetekben további részletekre is fény derül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.