Hirdetés

Ilyen lesz az LG V30 különkiadása



|

A mesterséges intelligenciára építő speciális verzió különlegessége az LG Lens és a 256 GB-os tárhely lehet.

Hirdetés

Bár az LG nem viszi el a G7-et az idei MWC-re - sőt, azt sem tudni, hogy mikor érkezhet az új csúcsmodell -, azért akad majd némi meglepetése a dél-koreai gyártónak. 

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint az LG a V30 egy különkiadásával igyekszik felcsigázni a kedélyeket addig, amíg a G7 megérkezik. 

Az új V30 az alapértelmezett 64 GB tárhely helyett 256 GB-ot adna, éppen annyit, mint az exkluzív Signature Edition. Abban egyébként 6 GB RAM van, tehát elképzelhető, hogy ez a modell is ennyit kap. 

Az LG további újdonságként vetné be az LG Lens funkciót. Ez olyan kameraélményt garantálna, ami a mesterséges intelligenciára alapoz. A dupla kamera így gépi tanulással és algoritmusokkal erősít. Elvileg hasonló módon működne az LG Lens, mint a Samsung Bixby Visionje. 

A szivárogtatók szerint az LG Lens képes lesz minden kapcsolódó információt kiírni egy-egy tárgyról, amit a kamera lát - és tud majd fordítani, QR-kódot érzékelni, felismerni a jellegzetességeket, és AR-alapú navigációt, valamint vásárlási javaslatokat mutathat. 

Állítólag az új modell nagyjából 920 dollárért lesz majd vihető, és március 9-én kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.